Νέα εικαστικά & καλλιτεχνικά εργαστήρια της ΚΔΕΠΠΑΜ

by Mykonos Locals

Από την 1η Νοεμβρίου θα ξεκινήσει η λειτουργία των Εικαστικών και Καλλιτεχνικών Εργαστηρίων της ΚΔΕΠΠΑΜ.

Ζωγραφική
Το τμήμα περιλαμβάνει ελεύθερο προοπτικό σχέδιο, ζωγραφική και Ιστορία της τέχνης. Το μάθημα απευθύνεται σε μαθητές άνω των 13 ετών.
Επιμορφωτής: Μάκης Μωράκης

Αγιογραφία
Η Βυζαντινή τέχνη κατασκευής εικόνας με τις παλιές τεχνικές στοκαρίσματος, χρυσώματος και ζωγραφικής με αυγοτέμπερα θα διδαχθεί σε μαθητές άνω των 15 ετών.
Επιμορφωτής: Μερκούρης Δημόπουλος

Ψηφιδωτό
Το τμήμα περιλαμβάνει την κατασκευή ψηφιδωτών συνθέσεων, μαθήματα τεχνολογίας των υλικών, αναδρομή στην ιστορική διαδρομή και στις τεχνικές κατασκευής ψηφιδωτών δημιουργιών, ξενάγηση στα ψηφιδωτά της Δήλου.
Επιμορφωτής: Ειρήνη Συριανού

Υφαντική
Η αρχαία τέχνη της υφαντικής θα διδάσκεται σε ολιγομελή τμήματα. Τα μαθήματα θα γίνονται στην Μονή Παλαιοκάστρου Άνω Μεράς. Σε συνεργασία με τους Φίλους του Λαογραφικού Μουσείου Μυκόνου.
Επιμορφωτής: Θοδωρής Αναστασάτος.
Υπεύθυνες λειτουργίας τμήματος: Δήμητρα Νάζου, Μαίρη Σταυρακοπούλου

Θεατρική Ομάδα
H ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΥΚΟΝΟΥ οργανώνει θεατρικό εργαστήρι, συνεργασίες εκδηλώσεις και παραστάσεις για όλες τις ηλικίες, προετοιμάζοντας το κοινό της Μυκόνου να γνωρίζει και να στηρίζει τον Πολιτισμό. Γίνε μέλος της.
Καλλιτεχνικός Διευθυντής: Δομίνικος-Δημήτρης Κουκάς

Εργαστήριο τέχνης για παιδιά
Σκοπός του τμήματος η γνωριμία των παιδιών με την τέχνη μέσα από την ζωγραφική, την γλυπτική, το κολάζ, τις κατασκευές, την ιστορία της τέχνης κλπ. Συμμετέχουν παιδιά άνω των 7 ετών.
Επιμορφωτής: Ιωάννα Χειμωνά

Πληροφορίες και εγγραφές στο τηλέφωνο της ΚΔΕΠΠΑΜ, 2289027190.

Περισσότερα άρθρα στην ίδια κατηγορία μπορείτε να δείτε εδώ

Άρθρα στην ίδια κατηγορία